Bedrijfsfeesten, evenementen en artiesten

Mediapunt beschikt over een groot en uniek netwerk in de internationale wereld van variété- en circusartiesten: van Oleg Popov tot Hans Kazàn en alle grote circusacts van Ethiopië tot Rusland, van China tot Cuba.

Artiesten die optreden in Nederland, maar ook op grote gala’s en beurzen in Duitsland en zelfs in Dubai. In Nederland verzorgde Mediapunt onder meer artiesten voor het Ondernemersgala Westfriesland, het gala voor de ‘Hulpverlener van het Jaar’ en bedrijfsfeesten. Evenementen zijn vaak onderdeel van een communicatiestrategie en het is daarom niet zo gek dat Mediapunt zich ook hiermee als organisator en als agentschap voor artiesten bezighoudt.

Het is voor ieder evenement de uitdaging een artiest of een gezelschap te vinden passend binnen het budget en/of thema: van (voetbal)jongleur, acrobaten, goochelaars, grote illusieshows van Magic Unlimited, Prince of Illusions, Hans Klok tot aan motoren- of paardenspektakel: Mediapunt weet voor u de weg en wat past op de locatie die u voor ogen hebt. Een live artiest vergroot de belevenis van uw evenement en hoeft echt niet duur te zijn!

Uiteraard is Mediapunt ook uw partner voor het organiseren van uw verrassende bedrijfsfeest of evenement.

Wat schreven bekende artiesten over Robert Vinkenborg

Hans Kazàn:

“Robert Vinkenborg is professioneel, begrijpt het evenementenvak als geen ander en is door en door betrouwbaar. Die belangrijke eigenschappen en zijn persoonlijke inzet maken dat ik al jaren lang met plezier met hem samenwerk.”

Oleg Popov:

“Een vriend die zich kan inleven in artiesten, met wie ik fantastisch heb samengewerkt op basis van groot wederzijds respect.”

Bart van Dijck:

“Het is erg fijn om met Robert te kunnen werken omdat hij net dat ietsje meer geeft, hij behandelt je als een echte vriend en neemt de tijd voor je. Als je met een probleem kampt kan je bij hem aankloppen.”

International variétéartiest Bart van Dijck, de acrobatische clown Barto.

Edvard Niessing:

“In het verleden heb ik als presentator/spreekstalmeester van het Groot Kerstcircus Den Haag enkele edities samengewerkt met Robert Vinkenborg. Hij was woordvoerder en promotor van het circus. Een hartverwarmende samenwerking waar het circus zijn voordeel mee heeft kunnen doen. Een man met hart voor de zaak en ook voor andere zaken in de media. Accuraat, consciëntieus, met hart voor de zaak.”

Presentator Edvard Niessing

© Copyright Mediapunt