Commercials en gesproken woord

Audioteksten schrijven is een vak apart. De tekst moet op een geloofwaardige, dus natuurlijke, manier worden uitgesproken of verteld. Radiocommercials moeten bij de luisteraar blijven hangen en aanzetten tot actie. Het gesproken woord moet kortom verleiden, overtuigen, beelden versterken, vermaken of kennis overbrengen. Laat u verrassen door creatieve, doeltreffende concepten. En dat tegen scherpe tarieven.

Mediapunt produceert al ruim een kwart eeuw teksten: voor radio, commercials, apps, spellen, luisterboeken, animatie, gesproken uitleg voor museumbezoekers, presentaties voor het bedrijfsleven tot aan online instructieteksten voor personeel of andere specifieke doelgroepen. Na een uitgebreid intakegesprek doen we u een voorstel en maken een vaste prijsafspraak (beslist geen grachtengordeltarieven!). U weet dus precies waar u aan toe bent.

De door u goed bevonden teksten kunt u vervolgens door onze professionals laten inspreken op een manier die past bij uw doelgroep: begrijpelijk én onderhoudend. Mediapunt werkt samen met professionele stemacteurs, maar uiteraard kunt u de tekst ook zelf (laten) inspreken in onze eigen studio. Maar regelt u het liever zelf, ook prima!

Mediapunt is partner van het gerenommeerde stemmenagentschap Stemzoeker en levert voor iedere opdracht een geschikte stem, ook in andere talen. Ook het produceren van passende muziek is geen probleem: wij kunnen deze zelfs speciaal voor u componeren of gebruik maken van stockmuziek.

Het vaste team voor audioproducties van Mediapunt bestaat onder anderen uit deze professionals:

  • Acteur en (scenario)schrijver Jan-Simon Minkema is verbonden aan Mediapunt als zowel stemacteur als eindredacteur en tekstschrijver.
  • Hans Otjes is stemacteur en voordrachtskunstenaar. Mediapunt verzorgt ook het volledige management van Hans.
  • Frederik de Groot is (stem)acteur, dagvoorzitter en voordrachtskunstenaar.
  • Ko Boos is redacteur en schrijver.
  • Robert Vinkenborg is tekst- en scenarioschrijver, opnameleider en uw eerste deskundige aanspreekpunt en adviseur.
  • Erik Lensink, producer en componist.
  • Jeroen Tenty, producer en componist.
© Copyright Mediapunt