Diensten | Communicatie: advies, strategie en uitvoering

Wie bent u? Gaat het goed met uw onderneming? Wat is uw ambitie? Heeft u er (nog) lol in? Hoe realiseert u groei? Mediapunt is oprecht nieuwsgierig naar u, uw bedrijf, visie en vakkennis. Omdat wij u vanuit de ontmoeting verder kunnen helpen.

Team Mediapunt, aangenaam: full service communicatiebureau gespecialiseerd in tekstschrijven, copywriting en (bedrijfs)journalistiek.

Mediapunt ondersteunt bedrijven met al hun communicatie gericht op het onderhouden en aangaan van relaties met verschillende doelgroepen: personeel, klanten, leveranciers en potentiele nieuwe relaties. Met u gaan we het gesprek aan over uw specifieke doelen, missie en doelgroepen om te komen tot een strategisch marketing- en communicatieplan. Wilt u liever meteen tot actie overgaan? Ook dat is mogelijk: uw reclamecampagne, brochure, website, tekst, content en vormgeving verzorgt Mediapunt graag voor u.

Mediapunt gaat verder met een complete dienstverlening.

Daarbij hoort ook het ontwerpen en opmaken van brochures, folders en websites en het meedenken over een succesvolle strategie voor uw communicatie- of marketingcampagne met de meest effectieve middelen om uw doel te bereiken: van straatreclame tot online marketing en alles wat daar tussen zit. Maar net zo lief beperken we ons tot het schrijven van uw persberichten of presentaties. Dat we het zo lang volhouden, komt omdat we geloven in partnerschap en voluit gaan voor het succes van onze klanten.

Mediapunt is in 20 jaar tijd alsmaar meer diensten gaan leveren. In die periode is het communicatievak onafgebroken in kleinere deelspecialismen uit elkaar gevallen. Denk alleen maar aan internet en tegenwoordig vooral aan de sociale media. Had je vroeger genoeg aan een schrijver, vormgever en techneut, tegenwoordig is alleen al het vindbaar houden van een website een vak apart. Net als de integratie van sociale media en het online verkopen. Onze kracht is dat we het overzicht weten te bewaren, door de bomen het bos blijven zien en in dit vakgebied voorop te blijven lopen.

Tekst en Journalistiek

Voor alle mogelijke teksten, voor bedrijfsbladen tot aan het jaarverslag, kunt…

Sociale Media

Social Media, SEO & Google Mediapunt ondersteunt de marketing van uw…

Commercials en gesproken woord

Presentaties, voice-over en meer. Audio teksten schrijven is een vak apart….

© Copyright Mediapunt